Prijzen

Bruids Make-up
€80,- incl. 21% BTW
Dit is de juiste service als je in hoge nood bent voor een visagist en geen tijd meer hebt voor een dubbele afspraak voor een demo. Voor deze service is een foto van u en uw inspiratie voor de bruids make-up nodig. Eleguent zal deze look op jouw speciale dag mogelijk maken!
Bruids Make-up (incl. Demo)
€150,- incl. 21% BTW
Deze service pakket is inclusief een 1.5 uur durende make-up demo. Deze demo geeft u de kans om de make-up vooraf te proberen en te bespreken. Zo komt u niet voor verassingen te staan en kunt u zonder zorgen van uw bruiloft genieten!
Drag Queen (workshop)
€55,- incl. 21% BTW
Deze workshop is geschikt voor de Drag Queen starter of voor die zichzelf wilt verbeteren. Natuurlijk voor een feestje bent u ook welkom om deze workshop te boeken.

 

Flatterende dag make-up
€37,- incl. 21% BTW
Een zachte make-up die de nadruk legt op alle juiste delen van het gezicht. Zeer geschikt voor zij die net even dat beetje extra wilt zonder veel make-up te dragen.
Glamour Make-up
€78,- incl. 21% BTW
Een mooie luxe all-out make-up om de extra glamour en sparkle toe te voegen aan uw outfit. Perfect voor feesten, rode loper, en overige speciale gelegenheden.
Highlight & Shaping (workshop)
€37,- incl. 21% BTW
Leer te contouren als een Kardashian! 1. Informatie over alle producten die je kunt gebruiken voor highlight en shaping. 2. Een demo met alle tips en tricks die handig zijn om te weten. 3. Tijd om te oefenen met de informatie en de beschikbare producten en tools. 4. De look afmaken met een dag make-up.

 

Medical Camouflage (workshop)
€49,- incl. 21% BTW
Zeer handige workshop voor het leren wegwerken van de extremere onzuiverheden en problemen in het gezicht of lichaam. Per workshop word een van de volgende onderwerpen besproken: 1.Acne 2.Ongewenste tattoos 3.Littekens 4.Viltigo 5.Wijnflekken *Staat jouw onderwerp er niet bij? Neem contact op voor meer informatie.
Make-up ''starter'' (workshop)
€49,- incl. 21% BTW
1.Hoe kies je de juiste foundation 2.Het kiezen van de beste kleuren die matchen bij jouw type (oogschaduw, blush, lippen) 3. De technieken en het juist aanbrengen van de diverse make-up producten.
Medical Camouflage + Flattering
€49,- incl. 21% BTW
Er zijn vele dingen en problemen zijn met uw huid die u oncomfortabel doen voelen om u te laten zien aan de buitenwereld. Met vele van deze problemen is het alsnog mogelijk om een mooie make-up te dragen. Voor deze service neemt Eleguent extra tijd, en zal na de camouflage de look afgerond worden met een mooie flaterende make-up.