noflawser

Eleguent stopt met Flawser

Posted on Mei 30, 2016 in 2016
No Comments

Eleguent stopt met Flawser

Helaas moet ik mededelen dat Eleguent’s L.R.Wijngaarde niet langer meer te boeken is bij Flawser. De mooie salon zal blijven bestaan evenals de app. Helaas werkt flawser niet langer meer samen met freelancers wat betekend dat Eleguent en Flawser de samenwerking hebben moeten beeindigen. Natuurlijk kunt u onze services gewoon boeken hier op eleguent.com. Voor meer informatie over de ruime keuzes aan behandelingen die worden aangeboden kijk op onze prijzen pagina voor uitgebreide beschrijvingen. Voor meer info klik op de knop “Meer informatie” en laat een bericht achter. Er zal binnen 24 uur gereageerd worden. In de toekomst zullen wij nieuwe manieren aanbieden voor directe boekings opties.

# # # # #