Le Fil d’Or.

Posted on mei 13, 2016 in 2016
No Comments

Le Fil d’Or Magazine…

Le Fil d’Or
Een online en fysiek magazine dat in augustus 2015 begon, bestaand uit allemaal creative mensen met een passie voor mode, make-up, modellen en fotografie. Le Fil d’Or staat voor het gouden draad. Een magazine dat door middel van foto’s luxury uitbeeld. Ik kreeg de kans om ook mijn werk in deze magazine gepubliceerd te krijgen.


Met een team van 4 man konden we deze shoot en publicatie mogelijk maken:

Sas Terpstra: Fotograaf
Heeft al vele mooie platen, publicaties en samenwerkingen op zijn naam. Een fotograaf die weet wat hij doet en kan!
Tamara Meyers: Model & Stylist
Ervaren model met daarnaast een achtergrond in de styling. Staat niet alleen model voor shoots maar heeft ook al diverse shows mogen lopen.

En natuurlijk Eleguent “L.R.Wijngaarde” voor de make-up en hairstyling.

De foto’s werden geschoten in Amersfoort, waar de omgeving in combinatie met de studio vele mogelijkheden bracht. Nadat iedereen aanwezig was kon ik meteen beginnen aan het haar. In Combinatie met een geweldige föhn en stijltang van GHD* en het rijke assortiment aan producten van het bekende Morrocanoil** werd het haar van het model omgetoverd van een volle bos krullen naar glad stijl haar. Voor deze metamorfose van het haar moet je wel even geduld hebben maar geduld brengt resultaat!

Natuurlijk was de look nog niet klaar met enkel het haar. Na een korte break om te lunchen (het is zeer belangrijk om goed voor jezelf te zorgen) en het bespreken van de outfit volgorde, begonnen we aan de make-up. De hele look is gecreëerd met de top producten van Ellis Faas, Note, Make-up Studio, en M.A.C Cosmetics. Een groot deel van deze producten zijn medemogelijk gemaakt door de samenwerking met Flawser en de genoemde merken. Make-up klaar, styling, ready, set, go!

Zakelijk met een touch of Glamour

De fotograaf was tijdens de make-up al begonnen met de set-up en stond al helemaal klaar voor de 1ste test run. Ondanks het weer niet mee zat deze dag hebben we zowel een binnen als buiten sessie kunnen houden. Door de zeer gevarieerde garderobe die samengesteld was door de Stylist, en de vele ideeën van de fotograaf, hebben we voor de publicatie een set kunnen leveren aan foto’s met uiteenlopende zakelijke looks die laten zien dat zakelijk helemaal niet saai is.

In de maart 2016 editie zal je 5 platen vinden waarvan 2 in posterformaat. Le Fil d’Or is online te vinden op de website: http://www.lefildormag.com/ of te bestellen via Blurb voor US $13,99. Bezit jij al over een kopie? Bestel het blad nu en voeg onze foto’s toe aan jouw luxury collectie!

*&* Hou www.eleguent.com blog in de gaten voor artikels over beide onderwerpen.

PS: VIND MEER FOTO’S IN MIJN PORTFOLIO!

# # # # # # # # # # # # # # # # #