flawser 1

FLAWSER

Posted on Mei 10, 2016 in 2016
No Comments

FLAWSER THE EMBASSY…

Een beauty salon, app en inspirerend platform in een KAN DAT?
Een locatie om alles te laten doen wat maar te maken heeft met beauty, een app waar je jouw professional kan boeken en binnen een uur op locatie geholpen word? DAT KAN! Flawser is een bedrijf dat een app heeft ontwikkeld waar je professionals kunt boeken voor make-up, haar en extensions, en nagels. Flawser werkt met een vrij simpel systeem

Een beauty salon, app en inspirerend platform in een KAN DAT?
Een locatie om alles te laten doen wat maar te maken heeft met beauty, een app waar je jouw professional kan boeken en binnen een uur op locatie geholpen word? DAT KAN! Flawser is een bedrijf dat een app heeft ontwikkeld waar je professionals kunt boeken voor make-up, haar en extensions, en nagels. Flawser werkt met een vrij simpel systeem:

Maak een account aan via de app, boek je professional, betaal via de app en binnen een uur staat de geboekte professionnal voor je deur!
Sinds 25 November werkt Eleguent samen met Flawser en is het mogelijk om visagist en haarstylist: “L.R.Wijngaarde” te boeken voor jouw services. *Niet elke dag beschikbaar* Bij een boeking via Flawser zal er gewerkt worden met diverse bekende merken zoals: Ellen Faas, Make-up studio, Note Cosmetics, L’oreal professional, GHD, Balmain en Morroccanoil.

Wil je je service net even wat luxer? Ook dat is mogelijk! Hier is Flawser the Embassy de perfecte locatie voor. Een mooi groot gebouw te Museumplein in Amsterdam waar je alle behandelingen in de beauty die je maar kunt bedenken kunt laten doen. Tegenwoordig werkt Flawser zelfs samen met Doctors INC. een specialist in medisch cosmetische behandelingen. Hierbij kan je denken aan verzorgende behandelingen van peelings tot aan botox en fillers. Om het helemaal af te maken is er ook een winkel aanwezig waar een ruim aanbod aan luxe producten te vinden zijn.

Interesse naar Flawser? Ze hebben een website, facebook, en instagram! Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om eens naar binnen te lopen.

Flawser the Embassy
Van Miereveldstraat 9
1071 DW Amsterdam
020-310010
https://www.flawser.nl

Flawser logo

 

# # # # # # # # # # #